Fri frakt

Vi har etter en omfattende markedsundersøkelse kommet frem til å tilby kundene våre fri frakt.

En stor andel av Norges befolkning handler varene sine på nettet, og de fleste foretrekker fri frakt på bestillingene sine. Mange avbryter kjøpene sine pga. alt for høye fraktpriser, eller at man ikke får vite hva fraktprisen blir før varene man har bestilt havner i postkassen.

Derfor har vi bestemt oss for å tilby fri frakt i hele fastlands Norge på alle våre produkter (gjelder ikke produkter med hentepriser, klesskap eller bestillinger som bare gjelder tilbehør).

Alle leveranser skjer med bil og sendes med fri frakt i hele fastlands Norge. For foretak leveres skapene på en engangspall til hovedinngangen eller et varemottak på gateplan. For privatpersoner tilbyr vi fri hjemkjøring. Vi leverer til porten dersom du bor i leilighet, og frem til tomtegrensen dersom du bor i hus, eller så nær porten eller tomtegrensen en lastebil kan kjøre. Om ikke annet er avtalt, må kjøperen selv sørge for innbæring og oppstilling. Kontakt oss på 40019381 eller info@eskap.no dersom du vil ha hjelp med innbæring eller fastbolting.

Dina varor

Din handlevogn er tom

Totalt:

Tom vognen Til kassen