Om E-skap

E-skap har mange års erfaring av verdilagringsenheter og e-handel. Vi har jobbet tett opp mot produksjonen og produktsertifiseringer og har god kjennskap til markedet, og vi kan de kravene som stilles fra myndighetene og forsikringsselskapene.

Vår verdsatte forretningsidé er å kunne tilby rimelige pengeskap, verdiskap, sikkerhetsskap, våpenskap, sikkerhetsskap, våpenskap og brannsikre dokumentskap av god kvalitet med fri frakt i hele Norge.

Vårt motto er: Et trygt kjøp først, og en fornøyd kunde etterpå Skapene vi tilbyr finnes i dag allerede hos tusenvis av fornøyde brukere. E-skap innehar Trygg e-handel sertifisering.

Våre leverandører er markedsledende i Norden og har produsert verdilagringsenheter siden 50-tallet. Produksjonen skjer i henhold til ISO 9001-normene og produktene holder høy kvalitet og er testet og sertifisert av SBSC (Svensk Brann- og Sikkerhetssertifisering AB) og DNV (Det Norske Veritas).

E-skap er en del av Affelix Media Group AB som eier og driver et flertall nettsider innen e-handel, portaler og Internettmarkedsføring. Ved å fordele konsernets faste utgifter mellom alle nettsidene, blir våre utgifter veldig lave og nesten ubetydelige. Derfor kan vi hos E-skap ha markedets laveste priser. Vi våger til og med å ha ”Lavest-pris-garanti”. Det innebærer at dersom du finner samme vare til lavere pris hos noen andre forhandlere, får du kjøpe varen av oss for samme pris, og dessuten får du ytterligere 10 % avslag på prisdifferansen.

MVH
Ramak Seyedpour, VD

Adresse

Affelix Media Group AB
Tellusborgsvägen 92
SE-126 28 Hägersten

Affelix Media Group AS
Stortingsgata 8
0161 Oslo

Tlf.: 40019381

E-post: info@eskap.no
Webb: www.eskap.no

Organisasjonsnummer
914 970 091

Momsregnr. / MVA-nr
SE556763630201
Innehar F-skattebevis

Bank: Handelsbanken
Bankgiro: NO 83981103346
SWIFT: HANDOKK
IBAN-nummer: NO5383981103346

 

Dina varor

Din handlevogn er tom

Totalt:

Tom vognen Til kassen